Tranemo G-Betong Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av prefabricerade betongelement samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tranemo G-Betong Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Tranemo G-Betong Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1994-03-07 så skapades Tranemo G-Betong Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tranemo G-Betong Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tranemo G-Betong Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556483-7614 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Tranemo G-Betong Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tranemo G-Betong Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0325-18820 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tranemo G-Betong Aktiebolag är Landh, Bernt Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Lanned, Kjell som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Gösta Vilhelm som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Hans Marcus Wilhelm som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landh, Bernt Gunnar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Pettersson, Gösta Lars-Olof som är född 1944 och har titeln RevisorLars-Olof Pettersson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .