Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-03-21. Men sedan 1994-01-01 så har Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gärdesv. 6, 514 33, Tranemo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-76755.

Tranemo arbetar för att företag som Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva elinstallationsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Lars Yngve -Kleivard, Kjell Jimmy.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag och det är följande personer, Karlsson, Lars Yngve som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kleivard, Kjell Jimmy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anneli Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Kleivard, Eva Ingrid Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Nya JILEK Automatikutrustningar Aktiebolag är 556484-5666.