Jabo Wood Products AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tranemo och Jabo Wood Products AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jabo Wood Products AB är ett av dem. Statusen för Jabo Wood Products AB är att Bolaget är aktivt.

Jabo Wood Products AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-11. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Tranemo där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jabo Wood Products AB ska trivas.

Jabo Wood Products AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Tranemo så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av fritidshus ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jabo Wood Products AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Jabo Wood Products AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med Jabo Wood Products AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0325-79800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bertilsson, Lars Sonny i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Jabo Wood Products AB är Bertilsson, Lars Sonny som är född 1939 och har titeln VD, Bertilsson, Lars Sonny som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Bengt Ragnar Kennerth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertilsson, Nina Eva-Lena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Olof Vilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Helge Sven Johan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamotIvarsson, Kent Ove Bertil som är född 1949 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Jabo Wood Products AB har 556486-6332 som sitt organisationsnummer.