Hållanders Sågverk Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Tranemo och Hållanders Sågverk Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hållanders Sågverk Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hållanders Sågverk Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hållanders Sågverk Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Tranemo där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hållanders Sågverk Aktiebolag ska trivas.

Hållanders Sågverk Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Tranemo så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva sågverksrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hållanders Sågverk Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Hållanders Sågverk Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med Hållanders Sågverk Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0321-532080.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hållander, Arne Olof -Hållander, Christer Ingemar.

De som är på något sätt har med Hållanders Sågverk Aktiebolag är Hållander, Arne Olof som är född 1955 och har titeln VD, Hållander, Arne Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Antonsson, Göran Bertil Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hållander, Christer Ingemar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Hållanders Sågverk Aktiebolag har 556510-8932 som sitt organisationsnummer.