Trådex AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva metalltrådstilverkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trådex AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Trådex AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1996-11-01 så skapades Trådex AB och verksamheten är har F-skattsedel Trådex AB har haft det sedan 1996-01-01.

Trådex AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556535-4445 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Trådex AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Trådex AB så går det att nå dem via telefon på 0325-63014 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trådex AB är Adolfsson, John Evald Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Eva Solbritt som är född 1939 och har titeln Suppleant, Cederlund, Stig Olof Ingemar som är född 1950 och har titeln Revisor, Gabre, Lars Johan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Cederlund Revisor & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, Företagsrevision Sjuhärad AB som är född och har titeln Revisor.