Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag är ett företag som finns i Tranemo. I Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Lars Roger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anna Marie som är född 1967 och har titeln Suppleant, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva handel med växtprodukter, anläggningsverksamhet i fråga om park- och trädgårdsanläggningar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tranemo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Juhlin-Carlsson Förvaltnings Aktiebolag har 556544-0483 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.