PS Öbergs Transport och Service AB

Västra Götalands län

Information

PS Öbergs Transport och Service AB är ett bolag som finns i Tranemo. I PS Öbergs Transport och Service AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Öberg, Sören Gunnar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Öberg, Hans Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Öberg, Lill-Marie Evelyn som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med PS Öbergs Transport och Service AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PS Öbergs Transport och Service AB på telefon 0321-60118.

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, uthyrning av transportfordon, reparationer och service av motorfordon, försäljning av drivmedel, reservdelar samt kioskvaror. äga och förvalta värdepapper, fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PS Öbergs Transport och Service AB av bolagstypen Aktiebolag.

PS Öbergs Transport och Service AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Tranemo arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PS Öbergs Transport och Service AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och PS Öbergs Transport och Service AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PS Öbergs Transport och Service AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Öberg, Hans Peter -Öberg, Sören Gunnar

PS Öbergs Transport och Service AB har 556548-9589 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.