Empe Kommunikation i Limmared AB

Västra Götalands län

Information

Empe Kommunikation i Limmared AB är ett företag som finns i Tranemo. I Empe Kommunikation i Limmared AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Jan-Åke Mikael som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Christer Carl Robert som är född 1959 och har titeln Suppleant, Grüner, Alexander Tibor som är född 1953 och har titeln Revisor, Alex Grüners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Empe Kommunikation i Limmared AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Empe Kommunikation i Limmared AB på telefon 0325-77167.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom reklambranschen, marknadsföring, design och företagsutveckling, samt handel med värdepapper, samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Empe Kommunikation i Limmared AB av bolagstypen Aktiebolag.

Empe Kommunikation i Limmared AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Tranemo arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Empe Kommunikation i Limmared AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-10 och Empe Kommunikation i Limmared AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-11-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Empe Kommunikation i Limmared AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Empe Kommunikation i Limmared AB har 556556-1106 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.