Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastighet samt restaurang- inventarier jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 1998-10-07 så skapades Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556559-9692 är organisationsnummret för företaget som finns i Tranemo.

Just nu är Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Larsson, Rolf Håkan Yngve

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tranemo Hotell Förvaltnings Aktiebolag är Larsson, Rolf Håkan Yngve som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johannesson, Jan Börje David som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Landh, Bernt Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Caj Karl-Erik som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Karl Rune Crister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Rolf Gustaf Ingemar som är född 1942 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .