Kinds Vakt AB

Västra Götalands län

Information

Kinds Vakt AB är ett av många bolag som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Kinds Vakt AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kinds Vakt AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Kinds Vakt AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1999-02-04. Men sedan 1999-01-01 så har Kinds Vakt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Boråsv., 512 53, Svenljunga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kinds Vakt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-40601.

Tranemo arbetar för att bolag som Kinds Vakt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kinds Vakt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall driva detektiv och bevakningsverksamhet: säkerhetstjänst (ej installation av larm) och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kinds Vakt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kinds Vakt AB och det är följande personer, Pettersson, Bert Arne Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Edentoft, Karl Jonas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Gerhard Vilhelm som är född 1935 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kinds Vakt AB är 556565-9397.