IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Tranemo finns det ett Aktiebolag som heter IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag i Västra Götalands län. Tranemo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-09-16 så har IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Backag. 2, 514 31, Tranemo. Vi ni istället prata med IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag så kan ni göra det på 0325-70080.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av förnödenheter såsom skyddsmaterial, rengöringsmedel, handverktyg mm till industri, handel och offentlig verksamhet, förvalta och bedriva handel med värdepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Brolin, Karl Anders Sigvard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Mylläri, Lars Henry Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stjerna, Ulf Sixten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

IndustriCenter i Tranemo Aktiebolag har 556575-6326 som sitt organisationsnummer.