Opzetwanden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Opzetwanden Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Opzetwanden Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Opzetwanden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-05-29.

Opzetwanden Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2000-04-25. Men sedan 2002-05-29 så har Opzetwanden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storg. 19, 514 33, Tranemo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Opzetwanden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-77000.

Tranemo arbetar för att verksamheter som Opzetwanden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Opzetwanden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med emballageprodukter inom och utom riket, bedriva handel med värdepapper, samt äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Opzetwanden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Söderström, Roland Georg -Wadell, Kjell Gustav Bruno.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Opzetwanden Aktiebolag och det är följande personer, Söderström, Roland Georg som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wadell, Kjell Gustav Bruno som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wadell, Ulf Robert Christian som är född 1970 och har titeln Suppleant, Pettersson, Yngve Kjell-Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, KP Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Opzetwanden Aktiebolag är 556589-6916.