Ambjörnarps Bygg AB

Västra Götalands län

Information

556594-2637 är organisationsnummer för bolaget Ambjörnarps Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ambjörnarps Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranemo som är den kommunen som Ambjörnarps Bygg AB finns i.

Ambjörnarps Bygg AB har varit registrerat sedan 2000-07-06 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ambjörnarps Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-09.

Ambjörnarps Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tranemo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ambjörnarps Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ambjörnarps Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5514932 eller genom brev på följande adress:
Smultronstigen 8, 514 93, Ambjörnarp

Bolaget ska bedriva byggverksamhet, äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt annan förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ambjörnarps Bygg AB och det är Andersson, Börje Ingemar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bo Pierre Magnus som är född 1972 och har titeln Suppleant, Antonsson, Kurt Lars Bruno som är född 1954 och har titeln Revisor, Henrysson, Mats Lennart som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,