Tre Plus i Ambjörnarp AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tre Plus i Ambjörnarp AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tranemo här finns det många olika Aktiebolag. Tre Plus i Ambjörnarp AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tranemo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tre Plus i Ambjörnarp AB är momsregistrerat sedan2000-12-14 och har organisationsnummer 556597-7153.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0325-60014 alternativt besöka eller skicka post till Tre Plus i Ambjörnarp AB på följande adress Lidav. 10, 514 93, Ambjörnarp.

Tre Plus i Ambjörnarp AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-12-14.

I Tre Plus i Ambjörnarp AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jarl, Karin Mari-Louis som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel samt produktion av plåt och tråd- produkter i metall såsom hyllor och skåp för konsumentändamål ävensom idka därmed förenlig verksamhet.