P-O's Bil & Maskin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns P-O's Bil & Maskin Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Tranemo här finns det många olika Aktiebolag. P-O's Bil & Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Tranemo jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

P-O's Bil & Maskin Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-01-29 och har organisationsnummer 556603-9722.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0325-73372 alternativt besöka eller skicka post till P-O's Bil & Maskin Aktiebolag på följande adress Ryda Strömsborg, 514 91, Tranemo.

P-O's Bil & Maskin Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I P-O's Bil & Maskin Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ejervall Davidsson, Eva Liselott som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel, uthyrning och reparation av maskiner, inom anläggnings och träbranschen, bilar och entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.