Borås/Tranemo Glas Aluminium AB

Västra Götalands län

Information

Borås/Tranemo Glas Aluminium AB är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Borås/Tranemo Glas Aluminium AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Borås/Tranemo Glas Aluminium AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-05-01.

Borås/Tranemo Glas Aluminium AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-11-04. Men sedan 2003-05-01 så har Borås/Tranemo Glas Aluminium AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Moav. 4, 514 32, Tranemo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Borås/Tranemo Glas Aluminium AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-76340.

Tranemo arbetar för att verksamheter som Borås/Tranemo Glas Aluminium AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Borås/Tranemo Glas Aluminium AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, montering och försäljning av aluminiumkonstruktioner och glas, montage av dörrautomatik samt alla övriga glasmästeriarbeten, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Borås/Tranemo Glas Aluminium AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Borås/Tranemo Glas Aluminium AB och det är följande personer, Johansson, Hans Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Salomonsson, Stig Åke som är född 1968 och har titeln Suppleant, Holmberg, Sven Alf Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Borås/Tranemo Glas Aluminium AB är 556634-5442.