AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem)

Västra Götalands län

Information

AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-01-08.

AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-09-22. Men sedan 2004-01-08 så har AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Boråsv. 26, 514 44, Länghem. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0325-40021.

Tranemo arbetar för att verksamheter som AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror och annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) och det är följande personer, Rezaei Rashti, Mohammad Taghi som är född 1958 och har titeln VD, Rezaei Rashti, Mohammad Taghi som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Farzad, Akram som är född 1957 och har titeln Suppleant, Holmberg, Björn Stellan som är född 1947 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AVA livs Aktiebolag (Ica Nära Länghem) är 556648-9851.