Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556663-3854 är organisationsnummer för bolaget Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranemo som är den kommunen som Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag finns i.

Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-06-21 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tranemo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3332971 eller genom brev på följande adress:
Karsbo, 514 61, Dalstorp

Föremålet för bolagets verksamhet är skogsentreprenader med skördare och skotare, äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Inhammars Skogsentreprenad Aktiebolag och det är Inhammar, Richard Bror Anders som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Inhammar, Bror Einar Vilhelm som är född 1947 och har titeln Suppleant, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, GLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,