Tandvärkstan i Tranemo AB

Västra Götalands län

Information

556674-5591 är organisationsnummer för bolaget Tandvärkstan i Tranemo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tandvärkstan i Tranemo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Tranemo som är den kommunen som Tandvärkstan i Tranemo AB finns i.

Tandvärkstan i Tranemo AB har varit registrerat sedan 2005-01-15 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-02-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tandvärkstan i Tranemo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Tandvärkstan i Tranemo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Tranemo som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tandvärkstan i Tranemo AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tandvärkstan i Tranemo AB så kan ni göra det på telefon genom 0325-70919 eller genom brev på följande adress:
Storg. 6 C, 514 33, Tranemo

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tandvärkstan i Tranemo AB och det är Palm, Anna-Lena Irene som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Britt Marianne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ekberg, Ylva Katrin som är född 1969 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,