DriveSol Worldwide Holding (Sweden) AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier i dotterbolag verksamma som komponentleverantörer till fordonsindustrin samt bedriva konsultverksamhet gentemot dotterbolag avseende ekonomi och företagsledning, samt även bedriva därmed förnelig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för DriveSol Worldwide Holding (Sweden) AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är DriveSol Worldwide Holding (Sweden) AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 2005-03-21 så skapades DriveSol Worldwide Holding (Sweden) AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556678-4244 är organisationsnummret för företaget som finns i Tranemo.

Just nu är DriveSol Worldwide Holding (Sweden) AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med DriveSol Worldwide Holding (Sweden) AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom DriveSol Worldwide Holding (Sweden) AB är Svensson, Lars Göran Birger som är född 1946 och har titeln Likvidator, Brand, Klas Johan som är född 1956 och har titeln Revisor, Enerbäck, Börje Olof som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .