VIBOVILLAN AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med byggmaterial, bedriva uppförande av bostads- och fritidsbostäder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för VIBOVILLAN AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är VIBOVILLAN AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 2005-04-11 så skapades VIBOVILLAN AB och bolaget är har F-skattsedel VIBOVILLAN AB har haft det sedan 2005-06-16.

VIBOVILLAN AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-06-16

556679-0944 är organisationsnummret för bolaget som finns i Tranemo.

Just nu är VIBOVILLAN AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med VIBOVILLAN AB så går det att nå dem via telefon på 0325-79800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Bertilsson, Lars Sonny i förening med en av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom VIBOVILLAN AB är Bertilsson, Lars Sonny som är född 1939 och har titeln VD, Bertilsson, Lars Sonny som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Bengt Ragnar Kennerth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bertilsson, Nina Eva-Lena som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Rolf Olof Vilhelm som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Helge Sven Johan som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamotIvarsson, Kent Ove Bertil som är född 1949 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.