Grimsås By Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Grimsås By Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som Grimsås By Entreprenad AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grimsås By Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2005-08-01.

Grimsås By Entreprenad AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-05-03. Men sedan 2005-08-01 så har Grimsås By Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Grimsås By Rönnbacka, 514 95, Grimsås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grimsås By Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2054613.

Tranemo arbetar för att företag som Grimsås By Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grimsås By Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva mark- och trädgårdsarbeten, underhåll och skötsel av fastigheter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grimsås By Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grimsås By Entreprenad AB och det är följande personer, Lindblom, Lilian Christina som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblom, Kay Roberth Johan som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Claes-Owe som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grimsås By Entreprenad AB är 556680-0594.