Hjerpesbo Consulting Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att tillhandahålla konsultationstjänster inom områdena el, telefon och ventilation, aktiebolaget ska även äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjerpesbo Consulting Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Tranemo så är Hjerpesbo Consulting Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Tranemo arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Tranemo och i Västra Götalands län. Redan 2006-02-21 så skapades Hjerpesbo Consulting Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hjerpesbo Consulting Aktiebolag har haft det sedan 2006-03-02.

Hjerpesbo Consulting Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-02

556698-5486 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Tranemo.

Just nu är Hjerpesbo Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hjerpesbo Consulting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 033-485868 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjerpesbo Consulting Aktiebolag är Karlsson, Per Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren Karlsson, Anneli Maria som är född 1964 och har titeln Suppleant, Wrane, Carl-Peter Bertil Kalle som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Borås AB som är född och har titeln Revisor, .