IMDA Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

IMDA Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som IMDA Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

IMDA Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-11-02.

IMDA Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2006-08-30. Men sedan 2006-11-02 så har IMDA Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dalsund, 514 55, Ljungsarp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IMDA Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 033-151880.

Tranemo arbetar för att bolag som IMDA Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IMDA Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning, utveckling och konsultation för design- och IT system inom textil och konfektionsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IMDA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IMDA Aktiebolag och det är följande personer, Kronholm Edgren, Ingela Anna K som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kjell Martin som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ullinger, Inger Maria som är född 1971 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Sjuhäradsbygdens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IMDA Aktiebolag är 556709-9378.