Coordinator TWN AB

Västra Götalands län

Information

I Tranemo finns det ett Aktiebolag som heter Coordinator TWN AB. Det finns flera verksamheter som liknar Coordinator TWN AB i Västra Götalands län. Tranemo är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Coordinator TWN AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-01-11 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2006-09-01 så har Coordinator TWN AB varit registrerat och sedan 2007-01-11 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Coordinator TWN AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Tranemo.

Vill man komma i kontakt med Coordinator TWN AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Prästgården, 514 61, Dalstorp. Vi ni istället prata med Coordinator TWN AB så kan ni göra det på 036-54035 .

Bolaget ska direkt eller indirekt via dotterbolag, samordna, organisera, utveckla och genomföra projekt inom utbildning, rehabilitering, marknadsföring, byggnation och inredning, samt inom transport, mark och anläggningsbranschen, förmedla varor och tjänster inom ovanstående sektorer, bedriva handel med värdepapper, förvalta fastigheter jämte idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nordenstedt, Nils Daniel som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordenstedt, Eva Maria Susanne som är född 1986 och har titeln Suppleant, Nordenstedt, Nils Henrik som är född 1983 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nordenstedt, Eva Maria Susanne -Nordenstedt, Nils Henrik .

Coordinator TWN AB har 556710-1869 som sitt organisationsnummer.