N-Elektronikservice

Västra Götalands län

Information

N-Elektronikservice är ett av många verksamheter som finns i Tranemo. Det är nämligen den kommunen som N-Elektronikservice finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

N-Elektronikservice är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-09-03.

N-Elektronikservice som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2001-05-16. Men sedan 2001-09-03 så har N-Elektronikservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på N-Elektronikservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Tranemo arbetar för att verksamheter som N-Elektronikservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för N-Elektronikservice. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Konstruktion, produktion, reparation och service av hem- och industrielektronik, uthyrning och försäljning av ljud-, ljus- och videoutrustningar samt serveringsverksamhet.

Firmatecknare för N-Elektronikservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till N-Elektronikservice och det är följande personer, Nyberg, Ulf Ingemar som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för N-Elektronikservice är 591102-XXXX.